Pool & Billiards

Home - Nieuws - Wij zoeken dartteams

Archief

Wij zoeken dartteams

Wij zoeken dartteams , darten in delft, nieuwe dartbanen, nieuwe team

Na een lange tijd opknappen / renoveren en het verplaatsen van de entree van onze zaak zijn we dan echt eindelijk klaar met de verbouwing. Het heeft lang geduurd maar het eind resultaat mag er wezen! 

Wij zoeken dartteams voor Pool and Billiards Delft

Met o.a. 6 fantastische dartbanen als resultaat.
Momenteel hebben wij hier pas 1 team spelen Double Trouble, hun thuis speeldag is op maandag.
Wij zijn daarom op zoek naar dartteams en of spelers die samen dartteams willen vormen en bij ons willen komen spelen. Ieder thuis team krijgt z’n eigen wedstrijd bord en op de wedstrijd dagen krijgen jullie uiteraard een hapje van het huis.

Informatie

Lijkt het je leuk om in competitie verband te gaan gooien?  Er is een zomercompetitie en een wintercompetitie waaraan u kunt mee doen. Lijkt het u wat of wilt u overstappen met uw team.

Neem dan contact op met Pool and Billiards Delft

Telefoonnr : 015-2625680

Geplaatst op: 10.02.2016

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');