Pool & Billiards

Home - Darten

Darten

Darten

Darten wordt steeds populairder bij het grote publiek. Kom daarom zelf eens proberen hoe goed jouw pijlen in het bord vliegen. Bij ons kun je darten op onze professionele dartbanen. Gezellig en ontspannen, of een spannende krachtmeting met je vrienden of andere dartliefhebbers die bij ons aanwezig zijn. Het kan allemaal. In een leuke sfeer en met een gezellige bar in de buurt om even uit te blazen en je ervaringen te delen met anderen. Voor een gezellig avondje uit, of gewoon even ontspannen op een doordeweekse dag.

Competitie met je vrienden

Wil je met je vrienden een leuk darttoernooi spelen. Meldt je bij ons aan en wij zorgen ervoor dat er enkele banen voor je beschikbaar zijn. En als je wilt leggen wij je de regels uit van diverse mogelijkheden om darten te spelen. Kom dus langs in Delft of Rijswijk voor een gezellig avondje darten.

Darten in competitie

Denk je eraan om in competitieverband te gaan darten, omdat je al je vrienden van het bord speelt, of omdat je regelmatig hoog eindigt in een huistoernooitje? Dat is heel mooi! Maar hoe meet je nu echt welk niveau te hebt? Het is toch het leukste om op je eigen niveau te spelen in competitieverband.Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over de Nederlandse Dart Bond, klik hier.

Avondje uit met je vrienden?

Kom dan gezellig bij ons langs voor een drankje bij onze gezellige bar. Voor de liefhebbers hebben we ruim 12 soorten whisky in huis maar hebben natuurlijk ook andere dranken voor je klaar staan. Wij serveren lekkere snacks en andere versnaperingen als je trek krijgt na een enerverende pot darten of biljarten.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');