Pool & Billiards

Home - Poolbiljart

Poolbiljart

poolbiljart Delft en Rijswijk

Gezellig een potje poolbiljart spelen doe je bij Pool and Billiards in Rijswijk of Delft. We hebben pooltafels in diverse formaten. Gewoon een ontspannen potje spelen op je eigen niveau of een krachtmeting met  je vrienden of andere gasten van ons poolcentrum. Het kan allemaal bij ons. In een ontspannen sfeer en met een gezellige bar voor een leuk avondje uit, of gewoon even ontspannen op een doordeweekse dag. Je kunt ook meedoen met onze huistoernooitjes, die wij wekelijks organiseren in ons poolcentrum te Delft.

Pool toernooi in Delft

Bezoek eens ons poolcentrum in Delft. Daar is twee keer per maand op zondag een leuk huistoernooi met regionale deelnemers. Wil je meedoen? Check onze facebookpagina voor meer informatie. Het inschrijfgeld bedraagt €10.

Poolbiljart competitie

Denk je eraan om in competitieverband te gaan poolen, omdat je al je vrienden van tafel speelt.Of omdat je regelmatig hoog eindigt in ons huistoernooitje? Hartstikke goed! Maar hoe meet je nu echt welk niveau te hebt? Het is toch het leukste om op je eigen niveau te spelen in competitieverband. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond, klik hier.

Avondje uit met je vrienden?

Kom dan gezellig bij ons langs voor een drankje bij onze gezellige bar. Voor de liefhebbers hebben we ruim 12 soorten whisky in huis, maar hebben natuurlijk allerlei andere dranken voor je klaar staan. Wij serveren lekkere snacks en andere versnaperingen. Je kunt bij ons ook een potje darten op een van onze dartbanen. Gooi jij net zo goed als onze darttoppers?

Ja, als je zo kunt spelen op een pooltafel…

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');