Pool & Billiards

Home - Snooker

Snooker

Snooker in Delft en Rijswijk

Snooker is een geweldige biljartsport voor jong en oud. Kom daarom bij ons een potje snooker spelen op een van onze tafels in Rijswijk of Delft. We hebben snookertafels in twee formaten, voor zowel beginners als gevorderden. Even ontspannen in een relaxte sfeer of een pot om de eer! Bij ons ben je van harte welkom om met je vrienden of andere gasten een mooie pot snooker op het laken te leggen. Het kan allemaal bij ons. En als je wilt kun je even uitblazen bij onze gezellige bar. Als je wilt kunnen wij je speluitleg geven en een try out partij spelen om aan de regels van het spel te wennen en wie weet wordt jij onze nieuwe snooker gigant.

Snooker huistoernooi in Delft

Vind je naast pool biljarten ook snooker biljarten leuk? Bezoek dan eens ons poolcentrum in Delft. Daar is iedere maandag een leuk huistoernooi volgens het handicap systeem, dus ook geschikt voor minder geoefende spelers. Wil je meedoen? Iedere maandagavond om 19.30 is er een snooker huistoernooi.

Snooker competitie

Denk je eraan om in competitieverband te gaan snookeren, omdat je al je vrienden van tafel speelt, of omdat je regelmatig hoog eindigt in een huistoernooitje? Heel goed! Maar hoe meet je nu echt welk niveau te hebt? Het is toch het leukste om op je eigen niveau te spelen in competitieverband.Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over snooker spelen in competitie verband. Neem dan een kikje op de website van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond.

Avondje uit met je vrienden?

Kom dan gezellig bij ons langs voor een drankje bij onze gezellige bar. Voor de liefhebbers hebben we ruim 12 soorten whisky in huis, maar we hebben natuurlijk allerlei andere drankjes voor je klaar staan. Wij serveren lekkere snacks en andere versnaperingen als je trek krijgt na ook een potje pool, snooker of dart. Het gebruik van onze dartbanen is gratis bij gebruik van een consumptie.

Snooker, zo kan het ook….

https://www.youtube.com/watch?v=aXFSFm4u2Z4

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');