Pool & Billiards

Home - Biljarten

Biljarten

Biljarten

Een mooie pot biljarten doe je bij Pool and Billiards in Rijswijk of Delft. Voor de liefhebbers van de moeder aller biljartsporten hebben wij meerdere biljarttafels voor je klaar staan en er is er altijd wel eentje voor je vrij. Leuk als sport, maar ook zeker voor de gezelligheid. Een potje driebanden op je eigen niveau of een serieuze pot metje vrienden of andere gasten van ons biljartcentrum. Het kan allemaal bij ons. In een ontspannen sfeer en met een gezellige bar voor een gezellig avondje uit, of gewoon even ontspannen op een doordeweekse dag.

Huistoernooi pool of snooker biljart in Delft

Wil je naast je biljart kunsten ook eens je krachten meten op het gebied van pool of snooker? Kom dan eens naar ons biljartcentrum in Delft, waar we iedere maandag (snooker) en iedere dinsdag (pool) een leuk huistoernooi houden. Snookeren doen we volgens het handicap systeem en is dus ook geschikt voor minder geoefende spelers. Wil je meedoen? Kom gezellig langs, inschrijven is niet nodig.

Biljarten in competitie

Denk je eraan om in competitieverband te gaan biljartenpoolen, omdat je al je vrienden van tafel speelt, of omdat je regelmatig hoog eindigt in een huistoernooitje? Hartstikke goed! Maar hoe meet je nu echt welk niveau te hebt? Het is toch het leukste om op je eigen niveau te spelen in competitieverband.Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over de Nederlandse Poolbiljart Bond, klik hier.

Avondje uit met je vrienden?

Kom dan gezellig bij ons langs voor een drankje bij onze gezellige bar. Voor de liefhebbers hebben we ruim 12 soorten whisky in huis maar hebben natuurlijk allerlei andere dranken voor je klaar staan. Wij serveren lekkere snacks en andere versnaperingen als je trek krijgt na  Je kunt ook een potje darten bij ons op een van onze dartbanen.

het blijft fascinerend om te zien…

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');