Pool & Billiards

Home - Nieuws - van Gerwen Europees kampioen

Archief

van Gerwen Europees kampioen

van Gerwen Europees kampioen

Na een zinderende finale van een bijzonder hoog niveau is van Gerwen Europees kampioen geworden. Tot 4-4 ging het gelijk op, toen liep de Schot weg naar een 7-4 voorsprong. De Schotse wereldkampioen kon de voorsprong behouden tot aan de 10-7. De Nederlander knokte zich terug tot 10-10. In de laatste leg kan Anderson 134 niet uitgooien, van Gerwen gooide wel de 75 uit met Triple 17, dubbel 12.

van Gerwen Europees kampioen : titel geprolongeerd

Daarmee prolongeerde de Nederlander de titel die hij vorig jaar al veroverde. Van  Gerwen is de eerste speler die de titel European Champion prolongeert! In zijn huidige vorm is hij de favoriet voor de aankomende toernooien.Bekijk hier het overzicht van eerdere prijzen die van Gerwen won in zijn korte maar imposante carrière.

Teleurgestelde Anderson

Tijdens het interview direct na de wedstrijd zagen we een zeer teleurgestelde Anderson die eigenlijk zinspeelde op het komende toernooi in Glasgow, maar gaf wel aan dat van Gerwen Europees kampioen.

bekijk de laatste leg THRILLER !!!!

Geplaatst op: 05.11.2015

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-50594371-25', 'auto'); ga('send', 'pageview');